HAKKIMIZDA

   Şirketimiz, 2004 yılında Çorlu Yeni Sanayi Bölgesinde kurulmuştur.Kaynaklı ve talaşlı imalat işleriyle faaliyetine başlayan şirketimiz günümüzde; karbon ve paslanmaz çelik malzemeden çeşitli ürün ve ekipman imalatı gerçekleştirerek faaliyetini sürdürmektedir. Sanayi kuruluşları başta olmak üzere; petrol, tekstil, gıda, cam, karton, kimya, deri, plastik ve benzeri birçok sektöre ait fabrikaların ihtiyaçları olan imalatları gerçekleştrmektedir.

   Şirketimizin genel faaliyet konuları şunlardır: endüstriyel amaçlı makine imalatı, ekipman ve tank imalatı, mikserli karıştırıcı imalatı, eşanjör imalatı, makine yedek parça imalatı, endüstriyel tesisat ve boru hatları imalatı, konstrüksiyon yapı imalatı, endüstriyel hat ve sistemlerin montaj ve demontaj hizmetleri, makine revizyonları ve diğer özel amaçlı imalat ve hizmetlerdir.

   Müşteri talepleri doğrultusunda yaptığımız tüm bu çalışma konularımızda; mühendislik ve imalat bilgimizi, personelimizin ekip çalışmasıyla birleştirerek, istenilen kalite ve termin süresi içerisinde, iş güvenliği gerekliliklerini de yerine getirerek ürünlerimizin imalatını gerçekleştirmekteyiz.

   Detaymak Endüstriyel İmalat olarak vizyonumuz; müşterilerimize vermiş olduğumuz güven ve kaliteyi daha da ileri taşımak ve faaliyet konularımızda tercih edilen, gelişen ve büyüyen bir şirket olmaktır.

Tasarım & Uygulama Heweso
© 2012 DETAYMAK Endüstriyel İmalat Tic. Ltd. Şti.